Am gasit in bucataria Amaliei cateva idei minunate de aranjare a aperitivelor pe platouri si ornare a salatelor. Sper sa va inspire si pe voi !
Platou cu salam uscat, sunca, rosii umplute cu salata de vinete, cas, masline.
Platou cu sunca Praga, carnaciori prajiti, rosii, castraveti, ridichi.
Platou aperitiv cu muschi tiganesc, chiftelute de ciuperci, gogosari in otet, rulada de pui, cascaval, masline, salam de Sibiu, branza feta, castraveciori murati.
Platou cu ardei gras, scobitori surpriza, rosii, masline, sunca Praga
Aperitiv traditional cu toba, ceapa rosie, branza telemea, carnaciori de oaie, kaizer, rosii, branza feta
Mezeluri, branza telemea, rosii, ardei verzi, castravete
Mezeluri, branza telemea, carnaciori prajiti, masline, gogosar murat
Mezeluri, sunca umpluta cu telina si maioneza, oua umplute, branza telemea, rosii, ardei verde
Cascaval, sunca, kaizer, castravete, rosie, salata
Masline, rosii, ardei, castraveti, ridichi
Cascaval, sunca, rosii
Sunca, carnaciori prajiti, rosii, ridichi, rulada aperitiv
Mezeluri, rosii, salata, masline
Ardei, crema de branza
Paine bagheta cu unt, sunca crud afumata
Platou cu kaizer, branza telemea, rosii, castraveti
Platou cu sunca Praga, salam uscat, branza telemea, rosii, castraveti, masline
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu