Am gasit in bucataria Amaliei cateva idei minunate de aranjare a aperitivelor pe platouri si ornare a salatelor. Sper sa va inspire si pe voi !
Platou cu salam uscat, sunca, rosii umplute cu salata de vinete, cas, masline.
Platou cu sunca Praga, carnaciori prajiti, rosii, castraveti, ridichi.
Platou aperitiv cu muschi tiganesc, chiftelute de ciuperci, gogosari in otet, rulada de pui, cascaval, masline, salam de Sibiu, branza feta, castraveciori murati.
Platou cu ardei gras, scobitori surpriza, rosii, masline, sunca Praga
Aperitiv traditional cu toba, ceapa rosie, branza telemea, carnaciori de oaie, kaizer, rosii, branza feta
Mezeluri, branza telemea, rosii, ardei verzi, castravete

Mezeluri, branza telemea, carnaciori prajiti, masline, gogosar murat

Mezeluri, sunca umpluta cu telina si maioneza, oua umplute, branza telemea, rosii, ardei verde

Cascaval, sunca, kaizer, castravete, rosie, salata

Masline, rosii, ardei, castraveti, ridichi

Cascaval, sunca, rosii

Sunca, carnaciori prajiti, rosii, ridichi, rulada aperitiv
Mezeluri, rosii, salata, masline

Ardei, crema de branza

Paine bagheta cu unt, sunca crud afumata

Platou cu kaizer, branza telemea, rosii, castraveti
Platou cu sunca Praga, salam uscat, branza telemea, rosii, castraveti, masline
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu