Ingrediente
- § 1 pachet foietaj
- § 20 bucati carnaciori
- § 1 galbenus ou
- § chimen, susan, mac, paprika
Un aperitiv rapid si care tine de foame. Si, mai ales, salvator, atunci cand vrem sa preparam ceva gustos pentru o intalnire spontana cu prietenii.
Punem foietajul pe masa de lucru si taiem in fasii lungi de 6-7 cm si late de 2 cm. Fiecare carnacior va fi infasurat in aluat si pus intr-o tava de copt, tapetata cu hartie speciala. Putem sa diversificam si sa ungem carnaciorii impaturiti cu galbenus, peste care presaram susan, chimen, mac, piper sau paprika. Lasam la copt aproximativ 15 minute, la o temperatura de 175 grade C. Se pot servi si cu sos salsa, pus separata intr-un bol mic.
Daca tot am spus ca e o reteta ideala pentru intalnirile cu prietenii, ar merge foarte bine cu o bere rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu