Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Rulouri cu spanac


  

Am gasit o reteta rapida, care se face aproape singura si care va scapa de grija unei gustari :) Se poate prepara si pentru cina, iar alaturi de un sos de iaurt eu zic ca merge de minune.
Reteta se bazeaza pe foietaj, de altfel asta face reteta atat de rapida. Stiu ca nu e sanatos, dar nu e usor sa faci foietaj in casa si nici ieftin, asa ca mai recurgem si la cel cumparat.


Ingrediente:

400 g foietaj
150 g spanac maruntit
10 felii salam
50 g cascaval
1 cepa
2 catei usturoi
2 fire marar
sare,piper

Mod de preparare:
Intr- cratita se incing 2 linguri de ulei in cre se calesc ceapa si usturoiul, apoi se adauga spanacul maruntit si 50 ml apa. Se lasa pe foc pana scade lichidul. Se asezoneaza cu sare, piper si marar tocat. Se lasa sa se raceasca.
Pe foaia de aluat se intinde spanacul rce. Deasupra se aseaza feliile de salam, in doua randuri si se rade cascaval deasupra. Se ruleaza cat mai strans si se inveleste intr-o folie alimentara. Se baga ruloul pentru 20 minunte la congelator, apoi se feliaza.
Rulourile se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coco pentru 15-20 minute, la foc mediu.



POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...