Categorie: Feluri principale/Gustari
Etapa: Atac
Ingrediente:
-carne tocata de pui 700gr
-o ceapa
-o capatana mica de usturoi
-albus de ou
- sare, boia dulce, piper
*foaie de copt
Intr-un bol punem carnea, ceapa tocata marunt (sau data prin razatoare), usturoiul (eu l-am dat prin razatoare) si restul de condimente + albusul pentru a lega compozitia.
Se incalzeste un pic cuptorul. Intre timp pe tava de cuptor intindem o foaie de copt si formam chiftelele. Eu nu am tinut sa fie rotunde, pur si simplu le-am format cu lingurita, sa iasa cat de cat ca niste turte.
Nu am prea stat cu ochii pe ceas, pot sa spun ca le-am facut cam din ochi si dupa gust....dar in principiu cred ca au stat cam jumatate de ora/ de tava.
Din toata compozitia mi-au iesit cam 3 tavi cu un total aprox de 56 bucatele. (asta pentru cine-i cu numaratul portiilor)
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu