Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Masline umplute pinguini

Ingrediente100 gr masline fara samburi
100 gr crema branza
1 morcov



 PreparareSe curata morcovul se taie felii rotunde apoi se decupeaza din fiecare cate un triunghi.Acestea vor reprezenta picioarele pinguinilor.
 
Alegem maslinele mai micute , le infigem pe lat pe scobitori inar in varful maslinei infigem cate o bucatica de morcov .
Alegem mapoi maslinele cele mai mari, le taiem pe lung, formand astfel burta pinguinului si umplem cu crema de masline.

Introducem apoi pe scobitoare si corpul pinguinului si infigem pe baza din morcov.
Obtinem un aperitiv de maaare efect !
Reteta preluata de pe www.caietulcuretete.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...