Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Omleta la cuptor



Nimic mai usor de preparat si mai gustos de pus in farfurie decat o omleta la cuptor, asta bineinteles intr-o dimineata in care ai timp de un mic dejun satios. Deci azi servim oua la cuptor, cu masline, ciuperci, cartofi prajiti si mozzarella.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 oua; 2 cartofi, rasi pe razatoarea mare; 150 g ciuperci champignon, taiate in 4; 50 g masline verzi, taiate in 4; 1 ceapa rosie, tocata julien; 4 graunte de usturoi, zdrobite; 200 g mozzarella, rasa; amestec condimente pizza (contine: oregano, busuioc, patrunjel); 2 linguri ulei de orez.

Preparare omleta la cuptor: Puneti uleiul intr-o tigaie, lasati-l sa se incinga, dupa care adaugati ciupercile si caliti-le 5 minute, la foc iute, amestecand din cand in cand.

Dupa 5 minute, continuati prin a adauga in tigaie ceapa si usturoiul. Mai caliti cam 30 de secunde, amestecand permanent, dupa care puneti in tigaie cartofii. Lasati-i pana cand devin aurii (vreo 2 minute), amestecand din cand in cand.
Condimentati cu un praf de sare si piper, amestecati si stingeti focul. Adaugati maslinele in wok si amestecati pana le integrati in compozitie.
Transferati compozitia intr-o forma cu diametrul de 28 cm, turnati deasupra ouale batute spuma, dupa care amestecati usor pentru ca oul sa se integreze in compozitie.

Puneti mozarella in mod uniform pe toata suprafata, presarati amestecul de verdeturi si introduceti in cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 20 de minute.

Dupa 20 de minute, omleta este gata, rumena si pufoasa. Scoateti-o pe o farfurie, portionati-o si o puteti servi imediat sau… o puteti lasa sa se raceasca pentru a face un sandwich cu omleta.

Preparare in imagini:

Pofta buna !

Un comentariu:

  1. This blog is an exact representation of skills. I appreciate the blogger for posting the most excellent thought.
    Logo Designs

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...