Ingrediente
8 ouă
800 g cartofi nesfărâmicioși
1 ardei gras roşu
2 cepe
1 ceşcuţă cu lapte
ulei de măsline
sare
piper
800 g cartofi nesfărâmicioși
1 ardei gras roşu
2 cepe
1 ceşcuţă cu lapte
ulei de măsline
sare
piper
Mod de preparare
1.Curăţă cartofii, taie-i în felii nu foarte groase și rumenește-i în ulei pe ambele părţi.
2.Separat, taie ceapa julien și călește-o în ulei. Presară un praf de sare și piper.
3.Adaugă ardeiul tăiat fâșii și feliile de cartofi și lasă puţin pe foc să se întrepătrundă gusturile.
4.Acoperă totul cu ouăle bătute cu laptele și puţină sare. Lasă la cuptor, la foc mic, aproximativ 20-30 de minute. E delicioasă.
2.Separat, taie ceapa julien și călește-o în ulei. Presară un praf de sare și piper.
3.Adaugă ardeiul tăiat fâșii și feliile de cartofi și lasă puţin pe foc să se întrepătrundă gusturile.
4.Acoperă totul cu ouăle bătute cu laptele și puţină sare. Lasă la cuptor, la foc mic, aproximativ 20-30 de minute. E delicioasă.
Omleta spaniolă se prepara simplu și este o rețetă ideală pentru un mic-dejun de weekend împreună cu familia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu