Ingrediente
400 g caşcaval
4 bucăți de ouă
1 plic praf de copt
4 linguri cu ulei unt
4 linguri cu smântână
200 g făină
1 lingură cu zahăr
sare
4 bucăți de ouă
1 plic praf de copt
4 linguri cu ulei unt
4 linguri cu smântână
200 g făină
1 lingură cu zahăr
sare
Mod de preparare
Rade caşcavalul şi pune peste ouăle bătute, uleiul, zahărul, sarea, făina, praful de copt. Amestecă bine toate ingredientele. Unge cu un cub de unt tava de brioşe şi tapetează cu făină. Pune în fiecare cupă cât să acopere jumătate (în cealaltă jumătate, vor avea loc să crească). Dă tava la cuptor 20-25 de minute, până ce devin aurii. Recomandare Îmbunătăţeşte compoziţia cu 100 g de şuncă presată (sau bacon) tocată în cubuleţe şi două fire de ceapă verde! Sfat Ca să verifici coacerea, introdu o scobitoare în mijlocul brioşelor cât sunt încă în cuptor.
O gustare usoara si satioasa, pentru parinti, copii si bunici!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu