Categorie: Feluri principale
Etapa: Croaziera ( PL)
Ingrediente:
- 5-6 ardei potriviti
- 1 morcov
- 1/2 telina
- 250gr ciuperci
- 1 dovlecel
- 1/2 legatura marar verde
- 2 rosii
- sare, piper, 3 foi de dafin, 3 linguri pasta de rosii
Morcovul și țelina se dau prin razatoare și se pun la ”călit” cu un strop de apă într-o tigaie. Peste acestea se poate adăuga dovlevelul tăiat mai mărunt. Ciupercile se călesc și ele.
Se pun toate legumele într-un bol, se adaugă mărarul verde tocat, sare și piperul și se amestecă compoziția. Se umplu ardeii cu ea și li se astupă gura cu rondele de roșie.
Se așează în oală, se adaugă pasta de roșii, foile de dafin și se pune apă. Se acoperă cu o folie de aluminiu și se dau la cuptorul încins la 180 de grade pentru circa 1 – 1 ora și jumătate.
Se așează în oală, se adaugă pasta de roșii, foile de dafin și se pune apă. Se acoperă cu o folie de aluminiu și se dau la cuptorul încins la 180 de grade pentru circa 1 – 1 ora și jumătate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu