Categorie: Feluri principale
Etapa: Croaziera ( PL)
Portii: 4
Ingrediente:
- 2 pulpe pui
- fasole galbena fideluta (prefiarta)
- mazare+morcovi cuburi (amestec congelat)
- o ceapa
- 2 ardei
- 2 rosii
- sare
Pulpele se desfac de piele si grasime, se taie pe jumate, si se pun in cratita cu un pahar de apa. Se fierb inabusit in suc propriu.
Se taie ceapa si ardeiul si se adauga in cratita. Se mai adauga si putina apa si se lasa totul la inabusit.
Se adauga amestecul de mazare si morcov si inca putina apa.
Cand toate s-au patruns, se adauga si pastaile (eu le-am avut prefierte).
Adaugam in final si rosiile taiate cubulete (sau din conserva) si condimentam.
Si astfel lasam sa se omogenizeze toata miresmele.
Cam asta e !
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu