Categorie: Aperitive, Gustari
Etapa: Croaziera ( PL)
Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 3 linguri branza Lacteea
- o ceapa uscata mica
- 2 linguri tarate de ovaz
- 2 catei de usturoi
- 1 ou
- marar uscat/proaspat aprox o lingurita
- sare si piper
Am avut dovlecei mai mici astfel ca am folosit 1 si jumatate.
Ii dam prin razatoarea mare, ii saram si ii lasam la scurs aprox 30 minute. Dupa scurgere, ii mai stoarcem si noi putin, dupa care ii amestecam cum restul ingredientelor. Ceapa si usturoiul au trecut mai intai prin razatoarea mica.
In cazul in care compozitia devine apoasa, putem suplimenta cantitatea de tarate.
Cand totul e gata, trecem la alinierea chiftelelor formate cu o lingurita direct pe hartia de copt, in tava.
Si cam asta e!
Pofta buna!
Reteta inspirata de www.edithskitchen.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu