Categorie: Mic dejun
Etapa: Atac, Croaziera ( PP+PL)
Ingrediente:
- 1 ou,
- 2 linguri tarate de ovaz
- o lingura tarate de grau
- o lingura branza degresata (eu am folosit crema de branza Ehrmann)
Distribuim egal compozitia si asteptam sa se rumeneasca. Va veti da seama cand e momentul sa o intoarceti dupa faptul ce incep sa apara bule pe suprafata, mariginile se rumenesc si devine foarte usor de desprins de tigaie.
Varianta pentru micul dejun:
Pe deasupra se unge cu branza, peste care se presare diverse condimente. Am incercat si varianta cu boia dulce+curry, dar combinatia mea preferata este cea cu verdeata cruda sau uscata : branza cu marar sau chiar patrunjel.
Varianta dulce:
Galetta o putem servi cu branza in care am pus o lingura de indulcitor si cateva picaturi de esenta de rom. Delicios!
Pofta buna!
Retete inspirata de retetedediete.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu