Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Omleta cu sunca si cascaval


Ingrediente: 
- 2 oua
- 2 linguri de lapte degresat
- o felie de șuncă slabă (sau piept de curcan)
- o jumatate de ceapa medie, taiata julien
- o felie de cascaval/ branza brie
- ulei de măsline / un cub de unt (pentru ungerea tigaii) - sare 


 

Mod de preparare:
1. Se bat ouale cu cele 2 linguri de lapte.
2. Se feliaza sunca sub forma unor betigase, ceapa se taie julien, iar cascavalul se da prin razatoare. Daca folositi branza brie e suficient sa o taiati cubulete.
3. Se topeste untul in tigaie.
4. Se toarna ouale.
5. Dupa 1-2 minute pe foc, incercati sa "dezlipiti" omleta de tigaie pe margini astfel incat surplusul de lichid de deasupra sa ajunga sub omleta.
6. Adaugati branza/cascavalul, sunca si ceapa.
7. Impaturiti omleta - sau o puteti rula ca pe clatita, in tigaie.
8. O intoarceti si pe partea cealalta, si gata.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...