Categorie: Desert
Etapa: Atac, Croaziera ( PP+PL), Consolidare
Pentru aluat:
200-250 g de ricotta proaspătă (LIDL - 4 lei)
4 linguri de tărâțe de grâu sau de ovăz
2 galbenusuri de ou
1 varf de cutit praf de copt
3 linguri de iaurt degresat
1 lingurita indulcitor
3 picaturi de esenta de vanilie
Ornament:
O lingurita de indulcitor + o lingurita scortisoara
Preparare:
1. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat.
2. Se pune într-o pungă de plastic, la care ulterior taiem colțul.
3. Intr-o tava asezam foaia de copt si incepem sa formam bastonase.
4. Se presara amestecul de îndulcitor cu scorțișoară.
5. Se coc la cuptorul preîncălzit la 180-200 de grade pentru aproximativ 20-25 de minute
6. Scoateți tava din cuptor, lasati sa se raceasca si sunt gata de servit.
Pofta buna la rontait !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu