Ingrediente
- 7 oua
- 100 g de carne de pui
- sunca
- mazare
- porumb
- ardei
- 20gr gelatina
- verdeata
Mod de preparare
Pentru bulion: intr-o cratita cu apa si un pic de sare se fierbe pieptul de pui, aproximativ 20 de minute.
Cand este fiarta carnea, se scoate si se
strecoara supa.
Intre timp, intr-un bol gelatina se pune la inmuiat in
100 ml apa, timp de 10 minute.
Ouale se spala cu apa rece dupa care se
sparge varful si cu grija facem o gaura de vreo 2 cm diametru si se
goleste continutul lor.
Se spala bine interiorul lor, dupa care se pun
cu spartura in jos pentru a se usca bine.
Sunca se taie cubulete
marunte.
Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie cubulete.
Intr- un alt vas se toarna bulionul de gaina (1 pahar), gata
condimentat si incalzit, se pune gelatina inmuiata si se amesteca bine
pana se dizolva complet gelatina.
Ingredientele pregatite se pun in
cojile de ou dupa bunul plac, o frunza de patrunjel verde si se toarna
supa.
Se dau la rece pana a doua zi.
Se decojesc cu grija pentru a nu le
strica forma.
Pofta buna!
Sursa: perfecte.md
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu