Ingrediente:
- 3 cartofi
- 2 linguri ulei
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 legatura ceapa verde
- 100 g mazare verde
- 200 g afumatura
- 6 felii bacon
- leustean
- 3 rosii
- 500 ml bors
- 1 legatura patrunjel
- sare
Preparare:
- Pui la fiert 4 litri de apa. Cureti cartofii, morcovii, telina si ceapa verde, le speli, le tai pe toate cubulete, le calesti putin in doua linguri de ulei si le torni in oala. Lasi sa fiarba 15-20 minute si adaugi mazarea verde. Dupa ce au fiert toate legumele, pui rosiile date prin razatoare si afumatura taiata bucati, prajita si scursa de grasime.
- Firbi borsul separat, il torni in ciorba si potrivesti gustul de sare. Inainte sa iei ciorba de pe foc, presari patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Prajesti feliile de bacon ca sa devina crocante si le adaugi in ciorba cand o aduci la masa.
Sursa: Click Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu