Ingrediente:
- 2 aripi
- 2 pulpite
- 2 copane
- 2 cepe
- un morcov
- o telina
- un pastarnac
- 2 ardei
- 2 catei de usturoi
- un litru suc de rosii
- frunze de telina
- o legatura patrunjel
- sare, piper
- Se spala puiul, se curata de pielite, se opareste cateva minute si apoi se lasa sa se scurga in sita.
- Separat, se curata legumele, se spala si se dau prin razatoare. Se calescin cateva picaturide ulei de masline si se adauga apa clocotita.
- Se pune carnea de pui oparita si se condimenteaza cu sare si piper, dupa preferinta.
- In timpul acesta, se da sucul de rosii in clocot si se adauga cateva frunze de telina. Se adauga sucul de rosii peste legume si carne. Se mai da in cateva clocote se se serveste ornata cu patrunjel proaspat.
Sursa: Click Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu