Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Ciorba de vacuta


Ingrediente:
  • 600 g antricot de vita
  • 1 rasol de vita
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 100 g mazare boabe
  • bors
  • sare
Preparare:

  1. Fierbi carnea taiata cubulete si rasolul in 3-4 litri de apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza. Completezi cu apa din cand in cand si lasi sa fiarba, la foc potrivit, circa o ora si jumatate.
  2. Cureti zarzavatul, il ptai cubulete sau dupa dorinta, ceapa o tai marunt si adaugi totul in ciorba. Dupa 20 minute, adaugi cartofii taiati cubulete si mazarea. Mai lasi 15 minute, pana cortifii sunt fierti.
  3. Pui borsul si sarea dupa gust si lasi sa mai dea in cateva clocote. Inchizi focul si presari leustean.
Sursa: Click Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...