Ingrediente:
- 600 g antricot de vita
- 1 rasol de vita
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 radacina patrunjel
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 legatura leustean
- 100 g mazare boabe
- bors
- sare
- Fierbi carnea taiata cubulete si rasolul in 3-4 litri de apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza. Completezi cu apa din cand in cand si lasi sa fiarba, la foc potrivit, circa o ora si jumatate.
- Cureti zarzavatul, il ptai cubulete sau dupa dorinta, ceapa o tai marunt si adaugi totul in ciorba. Dupa 20 minute, adaugi cartofii taiati cubulete si mazarea. Mai lasi 15 minute, pana cortifii sunt fierti.
- Pui borsul si sarea dupa gust si lasi sa mai dea in cateva clocote. Inchizi focul si presari leustean.
Sursa: Click Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu