Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Gogosele cu marar


Ingrediente:
  • 2 dovlecei fragezi
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • 150 ml lapte
  • 1 lingura marar
  • sare
  • ulei pentru prajit
Preparare:

  1. Speli dovleceii, ii cureti de coaja si ii tai felii mai groase. Ii presari cu sare, ii lasi la frigider circa 30 minute, dupa care ii scurgi.
  2. Bati, intr-un castron ouale cu un praf de sare si cu doua linguri de faina si adaugi lapte pentru a dilua compozitia pana capata consistenta unei smantani.
  3. Treci feliile de dovlecei prin restul de faina, apoi prin aluatul cu ou, din nou prin faina, dupa care le prajesti in ulei bine incins. Le rumenesti
Sursa: Click Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...