Ingrediente:
- 1 piept pui
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ceapa uscata
- 3 linguri orez
- 2 oua
- 2 linguri gris
- 2 linguri ulei
- 1 lingura tarhon uscat
- 1 legatura leusteanul
- 1 legatura marar
- 500 ml bors
- sare, piper
Preparare:
- Cureti morcovii, ceapa verde si pe cea uscata, le speli si le tai pe toate marunt. Cureti cartofii si ii tai cubulete. Calesti ceapa si morcovii pana se inmoaie. Pui la fiert cartofii in 4 litri de apa.
- In acest timp toci pieptul de pui, il amesteci cu orezul spalat bine, grisul, ouale, mararul si condimentezi cu sare si piper. Amesteci bine compozitia si cu mana uda formezi perisoarele. Le adaugi in ciorba si lasi sa fiarba la focmic pana acestea sunt fierte. Acresti ciorba cu borsul fiert separat, potrivesti gustul de sare si presari tarhonul si leusteanul tocat fin.
Sursa: Click Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu