Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Borş de sfeclă


Ingrediente: 
2 morcovi mari, 
o ţelină, 
o rădăcină de pătrunjel, 
o ceapă mare, 
un praz, 
un ardei gras, 
două roşii, 
o sfeclă mare, 
1/4 cană de orez, (pentru Dukan, NU)
o legătură de leuştean, 
sare şi piper, ulei.


Preparare
Se rad morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ţelina, iar ceapa, roşiile, ardeiul şi prazul se taie mărunt. Se călesc puţin în ulei legumele şi orezul, după care se adaugă apă şi se fierb până se pătrund. Sfecla se fierbe, după care se curăţă de coajă şi se dă pe răzătoare. Când legumele sunt aproape gata, se adaugă sfecla şi zeama lăsată de ea şi se mai ţine câteva minute pe foc. Se sărează şi se piperează, iar la sfârşit se adaugă leuşteanul mărunţit. Se serveşte caldă, cu pâine şi cu măsline alături.


SURSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...