Ingrediente:
1 kg ciuperci champignon
1 ceapa medie
2 linguri faina
o mana de marar verde
5 oua
sare
piper si pesmet
Preparare:
Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert.
Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei.
Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei.
Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de zeama si le tocam in robotul de bucatarie cat de marunt ne place. Daca nu aveti robot, le tocati cu cutitul bucatele mai mici.
Batem albusurile spuma, la care adaugam un praf de sare.
Incorporam pe rand, galbenusurile apoi faina si condimentele, amestecand usor, de sus in jos
Batem 5 oua cu sare si piper si le amestecam cu ciupercile gata taiate.
Spalam mararul si-l tocam si apoi il adaugam ciupercilor.
Amestecam totul foarte bine si mai punem in compozitie 2 linguri de faina pentru o mai buna inchegare a ruladei.
Amestecam totul foarte bine si mai punem in compozitie 2 linguri de faina pentru o mai buna inchegare a ruladei.
Ungem o forma de yenna sau teflon cu unt si apoi o tapetam cu pesmet si turnam compozitia de ciuperci.
Preincalzim cuptorul la 180 C si coacem rulada pana se rumeneste.
Se poate consuma si calda si rece!
Pofta buna!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu