2 oua
o cana cu zahar (200 gr)
o cana cu ulei (200 ml)
1 1/2 cani faina (300 gr)
1/2 praf de copt
2 ciocolate (200 gr)
zeama de lamaie
zahar vanilat sau esenta
Se
freaca zaharul cu ouale pana ce se topeste si obtii o crema densa de
culoarea untului. Toarna treptat uleiul, amestecand ca la maioneza.
Zaharul vanilat (esenta de vanilie) este optional, dar imbunatateste
gustul fursecurilor. Incorporeaza faina (cernuta de doua ori) si
praful de copt stins cu un strop de zeama de lamaie. Aluatul sa aiba
consistenta unei smantani. Adauga ciocolata rasa sau taiata cubulete.
Ia din compozitie cu lingurita si asaza in tava de copt (tapetata cu
un strat dublu de hartie de copt). Se da la cuptor, la foc mediu,
circa 15 minute. Serveste-le reci, langa o cafea fierbinte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu