Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Fursecuri cu ciocolata


Ingrediente:

2 oua
o cana cu zahar (200 gr)
o cana cu ulei (200 ml)
1 1/2 cani faina (300 gr)
1/2 praf de copt
2 ciocolate (200 gr)
zeama de lamaie
zahar vanilat sau esenta

Preparare:

Se freaca zaharul cu ouale pana ce se topeste si obtii o crema densa de culoarea untului. Toarna treptat uleiul, amestecand ca la maioneza. Zaharul vanilat (esenta de vanilie) este optional, dar imbunatateste gustul fursecurilor. Incorporeaza faina (cernuta de doua ori) si praful de copt stins cu un strop de zeama de lamaie. Aluatul sa aiba consistenta unei smantani. Adauga ciocolata rasa sau taiata cubulete. Ia din compozitie cu lingurita si asaza in tava de copt (tapetata cu un strat dublu de hartie de copt). Se da la cuptor, la foc mediu, circa 15 minute. Serveste-le reci, langa o cafea fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...