Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Tort cu banane

Tort cu banane
Un deliciu perfect pentru o masa festiva!
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 15
Complexitate: mediu
Ingrediente
  • 300 g faina
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita de amestec de condimente
  • 175 g zahar pudra
  • 90 g unt
  • 2 banane curatate si pisate
  • 3 linguri lapte
  • 3 oua
  • 60-90 g chipsuri de banane, uscate
  • 2-3 linguri de miere de albine
  • o tava de 28cm x 18cm cu hartie de pergament

Mod de preparare
1. Setati cuptorul la 180 grade C. Puneti faina, bicarbonatul si amestecul de condimente intr-un bol.
2. Adaugati zaharul pudra si untul, bananele pisate, laptele si ouale si bateti pana amestecul se omogenizeaza. Puneti aluatul in tava si indreptati suprafata.
3. Aranjati 15 puncte cu chipsuri de banane, astfel incat, atunci cand taiati blatul, fiecare portie sa aiba cipsuri pe ea.
4. Coaceti blatul pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40-50 de minute, apoi puneti-l de un gratar sa se raceasca.
5. Incalziti mierea usor apoi ungeti tortul cald. Lasati apoi sa se raceasca complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...