Categorie: Feluri principale
Etapa: Croaziera (PP, PL)
Ingrediente:
- 2 pulpe de pui sau un piept de pui
- 300 gr ciuperci champignon
- o ceapa
- 200 ml lapte degresat
- o lingura amidon
- sare, piper
Preparare:
Carnea de pui se pune la fiert. Cand este gata se scoate pe o farfurie. Ulterior dupa ce se raceste un pic se taie fasii.
Taiem ceapa julien/bucati, o punem in tigaie si o "calim" cateva minute (fara ulei), amestecand mereu in ea.
Ciupercile spalate te taiem in 4 (palariile in 4, piciorusele in 2) si le punem in tigaie peste ceapa cu putina apa. Le lasam asa 2-3 minute.
Adaugam carnea de pui si condimentele. Lasam amestecul la foc mediu.
Intre timp pregatim laptele si amidonul. Dupa cateva minute adaugam lichidul in tigaie.
Se lasa pana da in clocot de cateva ori.
La final se poate asezona cu patrunjel verde!
Pofta buna!
Reteta inspirata de www.retete-dukan.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu