Categorie: Feluri principale
Etapa: Atac, Croaziera (PP, PL)
Ingrediente:
- jumatate de piept de pui
- 2 oua
- ceapa
- usturoi
- iaurt
- verdeata (marar)
- condimente (se poate folosi delikat)
Pieptul de pui se taie cubulete si se rumeneste la tigaie (fara ulei). Eu insa, am folosit in aceasta reteta o jumatate de piept dintr-un pui la rotisor cumparat, pe care l-am taiat fasii. De fapt, se poate folosi orice tip de carne (piept, pulpe) atata timp cat o pregatim inainte.
Separat, intr-un bol se amesteca: 2 oua batute ca pentru omleta, ceapa verde (daca nu, o ceapa medie uscata), 3 catei de usturoi taiati marunt, cateva fire de marar si condimentele. Se adauga pieptul de pui cubulete si iaurtul (eu am folosit 5 linguri de iaurt). Iaurtul l-am lasat la urma, pentru ca de el depinde rezultatul final. Daca vreti o compozitie mai moale se pune mai mult, daca vreti mai uscata cred ca sunt suficiente 3 linguri.
Compozitia se pune intr-o oala mica/medie si se da la cuptor aprox 45 minute. Nu necesita hartie de copt....dar pentru siguranta, o puteti folosi.
Iata si rezultatul meu final:
Ii miroase bine si matzei mele
Reteta inspirata de www.dietadukan.ro
- 2 oua
- ceapa
- usturoi
- iaurt
- verdeata (marar)
- condimente (se poate folosi delikat)
Compozitia se pune intr-o oala mica/medie si se da la cuptor aprox 45 minute. Nu necesita hartie de copt....dar pentru siguranta, o puteti folosi.
Reteta inspirata de www.dietadukan.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu