Categorie: Desert
Etapa: Croaziera (PP, PL)
Ingrediente:
- 12 linguri lapte praf
- 100 ml apa clocotita
- 2 linguri indulcitor
- 3 linguri cacao
- esenta de rom
- o feliuta de unt (sau jumatate de cutiuta mica de unt de la Mega Image 0.6 lei fara sare)
Preparare:
Se amesteca laptele praf cu cacao.
Pe foc se incalzeste apa. Cand da in clocot se adauga indulcitorul si se ia de pe foc. Se toarna peste laptele praf si se amesteca in continuu sa nu se faca cocoloase. Omogenizati compozitia pana devine groasa ca o smantana. Acum se poate adauga untul si esenta, amestecand.
Compozitia se pune la frigider in forme de silicon, sau in vase de plastic (poate cu hartie de copt, pentru o "dezlipire" mai usoara).
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu