Ingrediente:
- 1 dovlecel fraged
- 1 vanata mica
- 4 rosii tari, bine coapte
- 50 g parmezan sau cascaval ras
- ulei pentru prajit
- sare, piper
- Speli dovlecelul si vanata, le tai felii subtiri, le pudrezi cu sare si le lasi sa se condimenteze 15 minute. Le scurgi de zeama lasata si le prajesti usor in ulei bine incins, pe ambele parti, pana se inmoaie.
- Separat, tai rosiile rondele subtiri si le prajesti usor pe ambele parti in acelasi ulei in care ai prajit dovleceii si vinetele, apoi le scoti deoparte.
- Intr-un vas termorezistent mai mic uns cu ulei asezi doua straturi de legume, alternandu-le intre ele, le condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si presari parmezan ras.
- Introduci vasul in cuptorul incins pentru 15-20 minute.
- Se serveste cald.
Sursa: Click Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu