Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc


Ingrediente:
300 gr rosii, 300ml lapte, 100gr branza, 3 linguri smantana, 6 oua, 50gr faina, 1 lgt oregano, cateva frunze de busuioc, 2 linguri ulei de masline, sare, piper


Preparare:
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, asezi rosiile. Bati ouale cu sarea si piperul. Adaugi faina treptat, pana se omogenizeaza. Pui laptele, smantana si branza faramitata. Vei obtine un aluat subtire, pe care il torni peste rosii. Adaugi catevarosii cu codite pentru aspect si presari oregano uscat. Dai vasul la cuptor si cand este aproape gata, il scoti si presari frunzulitele de busuioc rupte bucati. Dai din nou la cuptor pana se rumeneste. Lasi preparatul sa se raceasca, dupa care poti servi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...