Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Rulouri cu pastrama si cascaval

Ingrediente
6-8 foi de placinta, 200gr felii de pastrama, 200gr cascaval ras, 100gr unt, o legatura patrunjel, o cescuta ulei pentru prajit, sare, piper macinat

Preparare:
Se intinde cate o foaie si se taie in doua parti egale. Se unge fiecare cu untul topit la temperatura camerei si la baza fiecarei fasii asezam cate o felie de pastrama peste care presara o lingurita cu varf de cascaval. Rulam slab fasia de foietaj astfel incat marginile sa le introducem in interior.

Se prajesc pe ambele parti in uleiul incins pe care-l turnam intr-un vas intins (tigaie sau friteuza), la foc mare, pana capata o culoare aurie si aspect crocant. Se scot pe o farfurie peste un prosop de hartie pentru a se absorbi surplusul de ulei si se servesc calde sub forma de aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...