Bine ati venit!

Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!

Salata de icre cu gris


Avem nevoie de:
* 100 gr icre hering (Negro)
* 200-250 ml ulei
* gris
* 750 ml apa sau lapte
* apa minerala aprox un pahar

Punem apa/laptele la fiert pentru a prepara grisul. Este nevoie de el mai moale, deci nu trebuie adaugat prea mult gris la fiert. Cand este gata, il lasam la racit si ne putem apuca de mixat icrele.

Punem icrele intr-un bol, adaugam o lingura-doua de ulei pentru inceput, si incepem sa mixam. Treptat incorporam tot uleiul, amestecul marindu-si volumul. 

Cand grisul s-a racit, il adaugam peste icre, si mixam in continuare. Adaugam acum si apa minerala, pentru a omogeniza amestecul. Daca amestecul devine prea moale mai incorporam ulei.

Sare nu se mai adauga, icrele deja sunt suficient de sarate.
Ceapa sau zeama de lamaie am renuntat la a mai adauga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...