Dragii mei vizitatori, va invit cu mare drag in bucataria mea unde va puteti delecta cu cele mai gustoase bucate! Si de ce nu...sa ne distram impreuna in bucatarie!
Langosi cu branza si smantana
Ingrediente
1 kg faina 25 g drojdie proaspata 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 750 ml apa minerala( poate fi 1/2 apa si 1/2 lapte) 1/2 l ulei 200 g branza sarata 200 ml smantana usturoi( optional)
Mod de preparare
Faina se amesteca apoi cu drojdia dospita; adaugam apoi sarea, apa (sau laptele )sa se faca o coca mai moale.
Se framanta foarte bine 30 minute.
Se fac cocuti cati langosi dorim sa facem.
Se lasa la cald, la dospit 15 minute. Fiecare cocut se intinde cu sucitoarea si se coace in tigaie in uleiul, incins in prealabil, pe ambele parti.
Cat sunt inca calzi langosii se ung cu smantana, se rade deasupra branza si se poate pune si mujdei de usturoi( cine doreste).
Chiar am primit langosi asemenatori de la mama,mi-ai facut pofta asa ca ma duc sa mananc unul. :)) Eu nu am facut niciodata pana acum langosi dar stiu ca nu ma mai pot ocoli pentru mult timp :)
Chiar am primit langosi asemenatori de la mama,mi-ai facut pofta asa ca ma duc sa mananc unul. :))
RăspundețiȘtergereEu nu am facut niciodata pana acum langosi dar stiu ca nu ma mai pot ocoli pentru mult timp :)