Ingrediente:
400 gr pulpe de pui (cu os) / 375 gr carne fara os
1 ceapa medie
2 rosii
1 morcov
2 linguri bulion (fara zahar)
3-4 catei de usturoi
1 lingura ulei
sare si piper (dupa gust)
patrunjel verde pentru ornat
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie si se adauga pulpele de pui. Se prajesc un pic pe fiecare parte, apoi se scot si se dau deoparte. Se adauga in acelasi ulei ceapa tocata marunt la calit. Cand isi schimba culoarea se adauga rosiile si morcovul tocate cubulete, impreuna cu bulionul si un pahar de apa fierbinte (250 ml).
Se lasa la sotat pana incepe sa scada apa, apoi se adauga pulpele de pui si usturoiul tocat marunt. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper, se acopera cu capac si se mai lasa pe foc aproximativ 15-20 minute. Se orneaza cu patrunjel verde.
*In dieta Rina, acest preparat se serveste doar la ziua de Proteine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu