Ingrediente:
120 gr spaghete
100 gr ciuperci
1 lingura ulei
1 ceapa mica
2-3 catei de usturoi
100 ml sos de rosii
condimente dupa gust (sare, piper, busuioc, oregano, etc.)
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incinsa (incapatoare) se pune uleiul si ceapa tocata marunt. Cand ceapa si-a schimbat culoarea se adauga usturoiul pisat si se mai lasa cateva minute pe foc.
Adaugam apoi ciupercile feliate si sosul de rosii si lasam amestecul la sotat 5-10 minute pana se inmoaie ciupercile si sosul incepe sa se ingroase. Asezonam cu condimente dupa gust.
Intre timp fierbem spaghetele potrivit instructiunilor de pe pachet (preferabil al dente). Scurgem apoi bine spaghetele de apa si le punem imediat asa fierbinti in tigaia cu sosul de rosii si ciuperci. Le amestecam bine si le mai lasam pe foc maxim 1 minut.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu